Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 2, 2010

siapa nak ambil lah..

ingat lagi entry INI?..sekarang saya mahu letak gambar-gambar baju yang hendak di let go...kalau nak, bagi tau je lah saya ye..hehehe..malu pulak...dulu-dulu pakai baju kecik-kecik jer..sekarang, ha!amik kau, nangka pun tak terbalut!..ada beberapa baju yang hanya dipakai sekali dua, ada yang belum pakai langsung!..untuk permulaan, hanya beberapa helai saja saya masukkan dulu (iye lah, blog pun tak femes!..lagi ada hati mau jual-jual lelong di sini, tak malu!)...nah..tengok lah..


singlet pink
RM7.00
*tak pernah pakai
*size XS



top yellow
RM7.00
*dipakai 2 atau 3 kali
*size S/M
*ada dua color, kuning dan merah (beli dua RM12.00)



cat blackpink
RM8.00
*dipakai kurang 5 kali
*size XS/S




LRS.Co black
RM7.00
*size S/M





bum jeans
RM20.00
*size 26
*original BUM Equipment 




buat masa ini, hanya ini yang ada..nanti akan diupdate..postage percuma yow!..harga boleh di negotiate okay.. (*_*)y

5 comments:

mohd fadhil bin abdullah said...

hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaha.............................................................

aku said...

kenapa gelak?????...tak nak beli dah!.. =P

GnieNaim said...

minat suar tu...tp saiz 26 la...kecik untuk ku...huu T.T

aku said...

owh, yeke....kamu kan kecil jer...=P

GnieNaim said...

haha sekola dulu bole la ckp kecil yunk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...