Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, January 16, 2011

lepak@bangi

petang tadi kami lepak2 kat bangi..
minum kat kopitiam..
sebelum hantar dia balik ipoh, oh!tidak, saya tidak ke ipoh..
cukup lah sekali yer..jauh bebenor ipoh tu..
sakit2 badan teman drive sesorang..uhuhuh..

sebelum balik tu sempat shopping kat al-ikhsan yer..
kenapa?
kat ipoh tu tak best ke shopping?
hikhik..
huh!!saya nak rembat t-shirt satu pon tak dapat..
kumut ah dia ni!

jom layan gambar...











sejak akhir2 ni asyik cite pasal kitorang je kan...
hehe..
mungkin kena tukar tajuk blog..
yg "kau fikir" tu dah tak relevan dah..
huahahaa..

2 comments:

mohd fadhil bin abdullah said...

wow!!!!

aku said...

apenye yg wow2 tu?teman tak bape nak pehe kome cakap ape...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...